Bilden sägs illustrera en prototyp av Samsungs nya telefon. Bilden är lånad av <a href=Trustedreviews.com" />

Bilden sägs illustrera en prototyp av Samsungs nya telefon. Bilden är lånad av Trustedreviews.com

Samsung Galaxy S6 – Bättre telefon, minst lika bra tillbehör

2015-02-26

På UMTV kan vi läsa senaste nytt om den nya Samsung Galaxy S6. Tidigare rykten om en böjd skärm har visat sig vara sanna. Nu är det många som väntar med spänning på att få veta mer om vad telefonen har att erbjuda.

Om det visar sig att alla uppgifter stämmer så verkar det som om Samsung har tagit till sig av kritikerstormen som uppstod kring den förra modellen. Samsung Galaxy S5 blev sågad för att vara plastig och ostabil. Och modellen sägs ha sålt så mycket som 40 procent färre exemplar än vad företaget räknat med – trots de avancerade specifikationerna.

Men man kan inte klaga på tillbehören som kom till S5an. Det var lätt att komma ifrån den plastiga känslan och den obekväma designen med rätt mobilskal. Och på grund av det kraftfulla operativsystemet tillsammans med telefonens andra funktioner kunde man enkelt utrusta sin modell med tillbehör som snabbt gjorde den till en av de bästa och mest användbara telefonerna på marknaden.

Nu får vi hoppas att den nya Samsung Galaxy S6 kommer få lika bra stöd, med flera snygga och användbara mobilskal och mobiltillbehör som föregångaren. Samsung har trots allt en historia av att presentera en lista specialiserade tillbehör tillsammans med sina största produkter. Sammobile.com har faktiskt fått tag på en läckt lista över mobiltillbehör som de påstår kommer till den nya telefonen. Den ser ut så här:

EF-CG920B — Zero-F S View Cover Case ‏

EP-PG920I — Zero-Flat S Charger Pad Power ‏

EF-WG920B — Zero-F Flip Wallet Case ‏

ET-FG920C‏ — Zero-F Screen protector ETC

EF-YG920B — Zero-F Protective Cover [PULeather] Case ‏

EF-QG920B — Zero-F Protective Cover [Clear] Case

EF-YG925BMEBUS — Zero Protective Cover [PULeather] Case ‏

EF-WG925BSEBUS — Zero Flip Wallet Case PVR

EF-QG925BGEGWW‏‎ — Zero Protective Cover [Clear]Case

Värt att påpeka är att den här listan publicerades redan för två månader sen, och då antog man att telefonen skulle visas på CES15 – vilket inte hände, men enligt UMTV så går det rykten om att TheMobileStore.se redan bekräftat sitt sortiment av mobilskal till nya Samsung Galaxy S6. Stay tuned för mer rykten kring den nya releasen!