Världens sexigaste sångare är nu gift med den Sydafrikanska modellen Behati Prinsloo

Världens sexigaste sångare är nu gift med den Sydafrikanska modellen Behati Prinsloo

Adam Levine officiellt borta från singelmarknaden

2014-07-29

Sångaren Adam Levine har nyligen gift sig med sin Behati Prinsloo. Levine, som till vardags syns i det världskända och mycket framgångsrika bandet Maroon 5, gifte sig med sin senaste flickvän, en namibisk fotomodell, i Mexiko i mitten av juli. Vid bröllopet hade paret varit tillsammans i två år. De träffades strax efter att Adam brutit upp med den ryska modellen och skådespelerskan Anne Vyalitsyna.

Det enkla bröllopet hölls på en gård i Cabo San Lucas och bland den blygsamma skaran gäster fanns nära vänner och familj. Istället för bröllopsgåvor bad det osjälviska paret sina gäster att donera pengar till barnsjukhuset Children’s Hospital of Los Angeles. Personer som deltog i bröllopet ska ha sagt att stämningen var härlig och informell.

Enligt US Weeklys källor är Adam Levine en förändrad man efter att ha träffat Behati. Levine, som tidigare varit en seriedejtare, såg plötsligt fram emot att stadga sig och övervägde att låta tatuera in Behatis namn ovanför sitt hjärta.

Adam Levine utnämndes 2013 till Sexiest Man Alive av People Magazine. Redan då såg det mörkt ut för de beundrare som hoppades på att Levine och Prinsloo skulle gå skilda vägar. För People Magazine avslöjade han att han, trots en tidigare skeptisk inställning till bröllop, ville slå sig till ro och spendera resten av sitt liv tillsammans med Behati Prinsloo. ”I was ready when I was ready”, sa Levine. ”That’s about as simple as it could possibly be.”

Förlovningsringen Behati bar var mycket klassisk och smidd på 30-talet. Ringens tidlösa form inspireraar guldsmedar och designers än idag. Guldsmedjan Gunnar Fahlström tillverkar sina egna smycken och man kan efter egna önskemål beställa en ring som inspireras av 30-talet. I det övriga sortimentet återfinns både örhängen, ringar och andra smycken med inspiration från förbudstiden.

Bröllopsresan går till Sydafrika, där Adam och Behati även passar på att ge de delar av Behatis släkt som inte hade möjlighet att komma till Mexiko chansen att fira giftermålet i efterhand.