Bild lånad av <a href=Comedy Central" />

Bild lånad av Comedy Central

Comedy Central Live startar i Sverige

2014-06-03

En ny scen för internationell stand-up komedi öppnar i Sverige. Comedy Central i samarbete med Live Nation har bildat en klubb som ämnar bjuda in de största och bästa komikerna från USA, Storbritannien och Australien.

Comedy Central är en TV-Kanal med bas i USA som är inriktad på humor, och har skänkt världen kulturella skatter som South Park och The Chappelle Show. De har en stor mängd egenproducerade serier och program, och brukar regelbundet visa Stand-Up specialprogram med allt från talangfulla nybörjare till de största komikerna i vår tid. I takt med att kanalen spridits genom världen har den blivit synonym med humor i alla dess former, och därför är denna nyhet särskilt upplyftande för alla de som gillar stand-up.

För att fira detta samarbete har en "smygpremiär" bokats in. Föreställningen går under namnet "Best of the Fest" och har två föreställningar på Hamburger Börs i Stockholm i höst, följt av två föreställningar på Trädgår'n i Göteborg. De första komikerna som bjudits in är tre framgångsrika Brittiska komiker. Pat Cahill, som har vunnit en Chortle Award för bästa nykomling; Romesh Ranganathan, en ambitiös ung komiker som ofta ses bland finalisterna i komeditävlingar och slutligen Adam Buxton, en engelsk komiker och tv-personlighet.

Biljetter till ”The Best of the Fest” släpps den 5 augusti.

30.9 Stockholm, Hamburger Börs

1.10 Stockholm, Hamburger Börs

2.10 Göteborg, Trädgår'n

3.10 Göteborg, Trädgår'n

Kommunikation

Reseplanerare Göteborg

Reseplanerare Stockholm

Håbo Buss

Taxipriser