Motivera träningen med ett armband för din telefon

Motivera träningen med ett armband för din telefon

Bästa träningsmusiken 2014!

2014-05-09

Nytt år, samma nyårslöfte. Men men, vi behöver inte gräva ner oss i den depressionen igen - vrid upp volymen och dra igång vad Spotify identifierat som de mest populära låtarna för träning i hela Sverige!

Förmodligen tack vare att vi använt liknande nyckelord som träning, workout och så vidare har man kunnat sammanställa listan “Ultimate Workout SE” och därmed skapat en lista över de mest adrenalintriggande och motiverande ljudvågorna för tillfället. Efter en genomlyssning verkar det främst vara in-your-face pop för att hålla igång gruppträningar där instruktören och högtalarna tävlar om vem som inspirerar deltagarna mest.

Personligen gillar jag faktiskt att lyssna på stort sett samma musik när jag tränar som när jag studerar vilket bland annat inkluderar metal, jazz och Woodstock-era låtar. Men det här är alltså en topplista för hela Sverige från 2013 så min underliga smak var kanske lite väl otippad att göra ett större intryck. När vi ändå är inne på träning så snubblade jag häromdagen över en rabattkod till TopFormula när jag sökte efter vitaminer på nätet. Skriv in LjuvaMaj i kassan och få en 35% rabatt plus fri frakt!

Men det är ändå en kul grej att Spotify gör den här typen av sammanställningar, så nu hoppas jag att ni kryddar era egna spellistor med lämpliga nyckelord om ni använder dem för träning, för det är väldigt inspirerande att upptäcka ny musik och speciellt musik som får människor att orka släpa sig uppför den mentala uppförsbacke som de flesta ändå har framför sig!