Babben: Vad hände?

Babben: Vad hände?

Babben: Vad Hände – Den hyllade showen på turné i höst och vinter

2013-12-12

"Efter över tjugo år som en av våra allra vassaste komiker satte hon upp en bejublad föreställning om något hon vet mer om än någon annan: Sitt eget liv. Modigt, varmt och framförallt väldigt reoeligt! Babben behöver ingen idrottspsykolog för att vara bäst när det gäller".

Så löd motiveringen när Babben Larsson i år blev utsedd till Årets kvinnliga komiker. Detta för hennes show ”Vad Hände”. Priset delades ut vid den stora Stand-up galan som hölls på Södra Teatern i slutet av augusti.

Babbens show är i stort baserad på de senaste fem åren i hennes liv, och behandlar den plötsliga realisationen att allt runtomkring en har förändrats, utan att man riktigt förstår vad det var som egentligen hände.

Resultatet: En två timmar lång skrattfest. Från scenen, som Babben döpt om till hennes lustrum, kommer skämt på skämt och publiken vrider sig i skrattsalvor.” – Recension GP 25 januari 2013.

Nu har tider och platser för hösten och vinterns föreställningar äntligen spikats. Fredagen den 27:e September blir det avspark i Visby för att sedan röra sig upp, ner, fram och tillbaka över hela landet, med avslut i Skövde den 7:e December.

Hela schemat finns tillgängligt på Evenemang.se. - Babben Larsson – Vad hände

Boka:

Biljetter:
ticnet

Buss:
Sönebuss.se